Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Woonhuisverzekering Groningen

Leeft de wens om een goede woonhuisverzekering in Groningen af te sluiten? Doe dit dan bij Assurantiekantoor Hoeksema. Met vestigingen in Grootegast en Marum is heel de provincie te bedienen. Dit betekent ook dat kennis van het gebied in huis is. Daardoor is de passende verzekering altijd te vinden. Uw woning is dan direct verzekerd tegen allerlei mogelijke vervelende situaties die schade opleveren. Dit kan variëren van brand tot vandalisme. Dat geeft natuurlijk een veilig gevoel. Dit is een belangrijke reden om de woonhuisverzekering op een serieuze manier te bekijken.

Een woonhuisverzekering in Groningen afsluiten?

Een woonhuisverzekering in Groningen zoeken betekent eigenlijk dat u op zoekt bent naar een opstalverzekering. U verzekert daarmee spullen in huis, maar soms ook spullen buitenshuis. Er loeren immers allerlei gevaren in de wereld. Schade kan al snel ontstaan. Daarbij is het echter wel zo dat de kosten voor de premie per regio kunnen verschillen. Daarom is het juist verstandig om een assurantiekantoor uit de regio in de arm te nemen. Dit zorgt voor de juiste berekeningen. Zo hoeft u er dus niet voor te vrezen dat u veel te veel moet gaan betalen voor de verzekering.

Neem contact met ons op

Contact opnemen met Assurantiekantoor Hoeksema kan via alle bekende wegen. Dat kan dan bijvoorbeeld het bezoeken van één van de kantoren zijn. In Grootegast zit het pand aan het Marktplein 9. Bellen kan op 0594-612176. In Marum is het kantoor gevestigd aan de Raadhuisstraat 15 en kan gebeld worden naar 0594-644121. Natuurlijk is het ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@asshoeksema.nl of door het contactformulier op de website in te vullen.

regiobank