Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Persoonlijk

Met persoonlijke verzekeringen doelt Assurantiekantoor J. Hoeksema en Zn op de volgende verzekeringen:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Uitvaartverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering biedt financiële bescherming als u aansprakelijk wordt gesteld voor schade die u, een lid van uw gezin of uw huisdier aan iemand heeft toegebracht. Deze verzekering wordt ook wel een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) genoemd en is onmisbaar in Nederland.

U kunt een bedrag laten verzekeren van € 1.250.000 of € 2.500.000 en heeft een uitgebreide keuze in dekkingsmogelijkheden.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor de kosten die u maakt op het moment dat u juridische bijstand nodig heeft. De kosten voor bijvoorbeeld een advocaat kunnen hoog oplopen in geval van een conflict en daarnaast komt een conflict veelal onverwachts voor mensen. Wij kunnen u adviseren over de juiste rechtsbijstandverzekering voor u.

Uitvaartverzekering

Uitvaartkosten zijn per persoon verschillend, aangezien iedereen andere wensen heeft. Ook kunnen deze prijzen per regio sterk verschillen. Ondanks dat kunt u er vanuit gaan dat een uitvaart veel kosten met zich meebrengt en een uitvaartverzekering is dan ook zeker aan te raden.

U kunt kiezen voor een verzekering waarbij de nabestaanden vanuit het opgebouwde kapitaal de uitvaart zelf moeten regelen of een uitkering in natura waarbij de zorg voor nabestaanden uit handen wordt genomen.

 
regiobank