Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Vrije tijd

Wij adviseren u graag over verzekeringen rondom bijvoorbeeld reis en recreatie. Voor u hebben wij een aantal verzekeringen met betrekking tot reis en recreatie nader toegelicht.

  • Reis- en annulering
  • Caravan
  • Kampeerauto

Reis- en annuleringsverzekering

Met een reis-en annuleringsverzekering bent u verzekerd voor kosten die u maakt als een reis- of huurovereenkomst wordt geannuleerd als gevolg van een onvoorziene omstandigheid, opgetreden tijdens de verzekeringsduur.

U kunt kiezen voor een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering als u vaak op reis gaat. Indien u niet vaker dan één of twee keer per jaar op vakantie gaat, is een kortlopende reisverzekering aan te raden.

Caravanverzekering

Een caravanverzekering dekt schade aan een caravan en de bijbehorende voortent of luifel, en de inboedel door vrijwel alle schadeoorzaken. Alle type caravans vallen onder de verzekering, zoals de stacaravan, de toercaravan en de vouwkampeerwagen.

De caravan is een bepaalde periode na aanschaf verzekerd tegen de nieuwwaarde, daarna tegen de  dagwaarde. De inboedel is tegen nieuwwaarde verzekerd. De verzekering geldt ook als de caravan aan een motorrijtuig is gekoppeld.

Kampeerautoverzekering

U rijdt met uw camper maximaal 20.000 kilometer per jaar en verblijft niet langer dan 14 weken per jaar met uw kampeerauto buiten Nederland.

Schadevrije jaren van een ander motorrijtuig kunnen worden overgenomen. Dit behoeft slechts te worden aangetoond door middel van een recente kopie van een ander motorrijtuigverzekering of door een geldige bonus/malusverklaring.

Speciale voorzieningen, zijnde toevoegingen aan of veranderingen in de standaarduitrusting van de kampeerauto, waarvan de prijs niet in de officiële catalogusprijs is begrepen, moeten apart ter verzekering zijn opgegeven.

regiobank