Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Vervoer

Maakt u gebruik van bedrijfsauto's, zelfrijdend werkmaterieel of heeft u een garage? Laat u op de juiste manier verzekeringen om financiële risico's te verkleinen. Wij kunnen u adviseren over verzekeringen voor uw:

  • Bedrijfsauto
  • Werkmaterieel
  • Garageverzekering

Bedrijfsautoverzekering

U kunt de auto's van uw bedrijf verzekeren met een bedrijfsautoverzekering. Zo bent u gedekt voor de kosten die op u worden verhaald bij schade aan de bedrijfsauto. Er zijn drie verzekeringsvormen mogelijk:

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA-verzekering):
Deze verzekering dekt de schade die u met uw voertuig veroorzaakt.

WA met beperkt casco:
Deze verzekering dekt de schade die ontstaat aan uw eigen voertuig. Denk bijvoorbeeld aan schade door ruitbreuk, brand, storm en diefstal.

WA casco (ook wel bekend als all-risk verzekering):
Met deze verzekering bent u ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw voertuig, bijvoorbeeld schade door botsen en slippen. Ook vandalisme wordt door deze verzekering gedekt.

Werkmaterieel

Werkt u binnen uw bedrijf met zelfrijdend werkmaterieel? Dan bent u verplicht deze te verzekeren aan de hand van een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA).

Met zelfrijdend werkmaterieel doelen we op onder andere graafmachines, pallettrucks, grasmaaimachines, kooiapen, laadkranen, veegmachines, vorkheftrucks, materieel van agrarische bedrijven en materieel voor particulier hobbymatig gebruik.

U kunt er ook voor kiezen om uw werkmateriaal casco te verzekeren. Dan is het materieel verzekerd bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld botsen of omslaan, brand of diefstal.

Garageverzekering

Met een garageverzekering verzekert u uw garage- of occasionbedrijf. Indien er schade ontstaat, bijvoorbeeld wanneer één van uw auto’s betrokken is bij een aanrijding of u een auto van een klant beschadigd, wordt u aansprakelijk gesteld. U bent dan ook verzekerd aan de hand van een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Immateriële schade van inzittenden na een ongeval met het verzekerde voertuig is ook verzekerd, evenals schade buiten uw schuld om aan voertuigen van klanten in uw beheer.

regiobank