Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Bedrijfsactiviteiten

Assurantiekantoor J. Hoeksema en Zn kan u adviseren over verschillende soorten verzekeringen die betrekking hebben op verschillende bedrijfsactiviteiten, namelijk:

  • Bedrijfsschade
  • Eigen vervoer
  • Milieu

Bedrijfsschade

Met een bedrijfsschadeverzekering bent u verzekerd voor de financiële kosten die ontstaan als gevolg van schade aan of binnen uw bedrijf. Hieronder valt materiële schade aan bijvoorbeeld het gebouw, de inventaris, machines, apparatuur etc. Maar ook immateriële schade is verzekerd, bijvoorbeeld wanneer de bedrijfsprocessen stil moeten worden gelegd als gevolg van schade. In dit geval zijn er minder of geen inkomsten, terwijl de vaste lasten betaald dienen te worden. Als u bent verzekerd kunt u rekenen op een uitkering die de continuïteit van uw bedrijf veiligstelt.

Transportverzekering Eigen Vervoer

Tijdens transport kunnen goederen beschadigen, verloren raken of worden gestolen. De Transportverzekering Eigen Vervoer biedt dekking voor goederen die met eigen vervoer worden vervoert, en biedt dekking voor u en/of uw klanten.

Het gaat dus om transport dat u zelf uitvoert en daarom valt uitbesteed vervoer hier niet onder. De Transportverzekering Eigen Vervoer verzekert het transport van goederen binnen de Benelux en Duitsland. De verzekering vangt aan vanaf het moment van inladen tot het moment dat de goederen zijn gelost.

Milieuschadeverzekering

De Milieuschadeverzekering dekt schade wanneer bij of door uw bedrijf verontreiniging ontstaat. Hieronder valt alleen schade die is ontstaan op uw locatie of op de locatie waar u aan het werk was. Denk hierbij aan schade als lekkende olie of asbest dat vrijkomt. Ook als de milieuschade is ontstaat door fouten in uw installaties of machines, komt u in aanmerking voor vergoeding.

regiobank