Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Verzekeringskantoor Groningen

Iedereen heeft verzekeringen nodig. De meeste mensen zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid en hebben hun inboedel verzekerd tegen brand en inbraak. Daarnaast kunt u zich nog verzekeren tegen kosten voor rechtsbijstand en kosten die u maakt wegens onvoorziene omstandigheden op reis. Als u een eigen huis heeft dan heeft u ook een opstalverzekering nodig. Als er een hypotheek op uw huis rust is deze verzekering verplicht. U kunt voor advies terecht bij het verzekeringskantoor in Groningen, Assurantiekantoor Hoeksema.

Deskundig advies van het verzekeringskantoor in Groningen

Het zoeken en vinden van de juiste verzekering kan soms erg lastig zijn. Voor alle onvoorziene kosten kunt u kiezen uit tientallen verzekeraars en pakketten. Dat kan veel werk zijn om dat allemaal uit te zoeken. Als u gebruik maakt van een verzekeringskantoor in Groningen dan bespaart u daarmee veel tijd en energie. Wij zoeken voor u de best passende verzekeringen uit. Vaak levert dit een besparing in premie op, omdat een pakketverzekering kan worden aangeboden. Deze is meestal voordeliger dan meerdere losse verzekeringen. 

Vraag nu uw ideale verzekeringspakket aan

Wilt u uw lopende verzekeringen laten herzien dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Dit kan uiteraard ook als u uw verzekeringspakket wilt uitbreiden, bijvoorbeeld vanwege de aankoop van uw eerste eigen huis of de geboorte van uw eerste kind. Assurantiekantoor Hoeksema is bereikbaar via telefoonnummer  0594 – 612 176. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website, of stuur een bericht naar ons e-mailadres, info@ashoeksema.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

 

regiobank