Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Hulp bij het vinden van een geschikte verzekeraar in Groningen 

Het afsluiten van een nieuwe verzekering kan voor mensen een hele uitdaging zijn. Zeker wanneer u ouder wordt en geen beschikking heeft over een computer, is het lastig om het gunstigste aanbod te vinden. Assurantiekantoor Hoeksema helpt u graag bij het vinden van een geschikte verzekeraar in Groningen, die past bij uw persoonlijke situatie. Mogelijk is het, gezien eventuele lichamelijke klachten of beperkingen, verstandig om naast een basisverzekering aanvullende verzekeringen af te sluiten. Onze kundige medewerkers helpen u hierbij! 

Verzekeraar in Groningen biedt verschillende verzekeringen 

Een verzekeraar in Groningen biedt vaak verschillende soorten verzekeringen aan. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan het verschil tussen een basiszorgverzekering en aanvullende verzekeringen. Ook kunt u denken aan het verschil tussen een woon- en inboedelverzekering. Wat valt er onder mijn inboedelverzekering en welke elementen in huis worden gedekt door mijn woonverzekering? Wij adviseren u hier graag over, als u bijvoorbeeld te maken heeft gehad met een inbraak of brand in huis. Zo weet u precies bij welke verzekeraar in Groningen u moet zijn om de schade vergoed te krijgen. 

Meer informatie over een passende verzekeraar in Groningen 

Bent u benieuwd of u momenteel bij de voordeligste verzekeraar in Groningen zit? Of wilt u advies over uw huidige dekking? Neem vrijblijvend contact met ons op, om u persoonlijk te laten adviseren. Wij denken niet alleen met particulieren mee, maar bieden ook hulp aan zakelijke partijen. Heeft u als organisatie bijvoorbeeld een aansprakelijkheidsverzekering lopen bij een verzekeraar in Groningen? Neem telefonisch of per mail contact met ons op, om u te laten informeren over de voordelen van dit type verzekering. 

regiobank