Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Rechtsbijstandverzekering Groningen

Een verzekering voor rechtsbijstand kan u veel voordeel opleveren Natuurlijk hoopt u nooit voor de rechter te hoeven staan, maar toch kan dit zomaar gebeuren. U kunt een conflict krijgen met uw werkgever, in een echtscheiding belanden of verdacht worden van een strafbaar feit. Assurantiekantoor Hoeksema kan u adviseren over een voor uw situatie passende rechtsbijstandverzekering in Groningen of omgeving. U kunt langskomen op één van onze kantoren waar wij u graag en goed informeren over alle mogelijkheden. 

Kies voor een gedegen rechtsbijstandverzekering in Groningen

Als u ervan verzekerd wilt zijn dat u goede rechtshulp krijgt als dat nodig is dan is het verstandig om na te denken over een rechtsbijstandverzekering in Groningen of regio. Als u niet verzekerd bent dan kunnen de kosten voor rechtshulp door een advocaat flink oplopen. En als u de zaak verliest dan draait u bovendien op voor de proceskosten Wanneer u een goede verzekering heeft dan worden vrijwel alle kosten vergoed en kunt u dus met een gerust hart een advocaat inschakelen als dat nodig mocht zijn. 

Neem contact op voor de beste rechtsbijstandverzekering

Wilt u de beste rechtsbijstandverzekering voor u en uw gezin of voor uw bedrijf? Neem dan contact op met Assurantiekantoor Hoeksema. Wij maken graag enen afspraak met u op één van onze kantoren in de regio Groningen. U bereikt ons via telefoonnummer 0594 - 61 21 76. U kunt os natuurlijk ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@asshoeksema.nl, of gebruik het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

regiobank