Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Persoonlijk verzekeringsadvies in Groningen helpt u verder

Bij de aanschaf van een auto, bromfiets of een nieuwe woning, komt er van alles op u af. Een van de zaken die u bij deze aankopen dient te regelen, is het afsluiten van een verzekering. Hoewel een woonverzekering niet verplicht is, zou het onverstandig zijn om deze niet af te sluiten. Denk aan de grote financiële schade als gevolg van een brand, een inbraak of een overstroming. Het vinden van een geschikte verzekering is niet altijd even gemakkelijk. Persoonlijk verzekeringsadvies in Groningen kan om deze reden interessant voor u zijn! Zo weet u precies welke mogelijkheden u heeft, welk type verzekering bij uw situatie past, enzovoorts. 

Verschillende vormen van verzekeringsadvies in Groningen

Assurantiekantoor Hoeksema biedt niet alleen particulieren verzekeringsadvies in Groningen aan. Ook zakelijke partijen kunnen bij ons assurantiekantoor terecht voor hulp! Voor ondernemers kan het bijvoorbeeld interessant zijn om geadviseerd te worden over het nut van een aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekering. Wat zijn de verschillen tussen deze verzekeringen voor zakelijke partijen? Welke verzekering past bij de activiteiten van mijn bedrijf? Enzovoorts. Door u van verzekeringsadvies in Groningen te laten voorzien, kunt u hoge kosten voorkomen. 

Direct verzekeringsadvies in Groningen aanvragen

Bent u ook benieuwd of u zich momenteel goed verzekerd heeft? Of wilt u verzekeringsadvies in Groningen over een specifiek type verzekering? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op! Onze verzekeringsadviseurs staan voor u klaar, om u van persoonlijk advies te voorzien. Samen zorgen we dat u op de juiste wijze verzekerd bent! Zowel particulier, als op zakelijk vlak. 

regiobank