Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Levensverzekering Groningen

Wilt u een nieuwe levensverzekering Groningen afsluiten? Dan kunt u dat doen bij Assurantiekantoor Hoeksema. Met vestigingen in Grootegast en Marum zijn wij gemakkelijk en snel overal in de provincie om u bij te kunnen staan. Een levensverzekering is immers een belangrijke verzekering waar het gaat om de zorg dat uw nabestaanden goed achterblijven. Dit wilt u natuurlijk dan ook op de best mogelijke manier geregeld hebben. Wij proberen u hier dan ook altijd op de best mogelijke manier in te adviseren.

Veel verschillen

Waar het vooral om gaat als het gaat om een levensverzekering, is dat er flink wat verschillen zijn. Dit geldt niet alleen voor verschillen in de mogelijkheden, maar ook om verschillen in de eisen die gesteld worden. Zo kan de prijs per regio nogal flink verschillen. Het is dus belangrijk om hierin te worden bijgestaan door iemand die het gebied kent en die weet waar u op moet letten. Zo kunt u samen met ons de ideale verzekering afsluiten voor uw situatie.

Contact opnemen

Wanneer u graag meer informatie wilt, dan helpen wij daar natuurlijk direct bij. Dat kunnen wij bijvoorbeeld telefonisch doen. Bel naar 0594-612 176 en stel ons alle vragen die u heeft. U kunt echter ook op een moment dat het u beter schikt een e-mail sturen naar info@asshoeksema.nl. Daarin kunt u dan alle vragen kwijt en aangeven wanneer het u schikt om hierover te spreken. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier op de website in te vullen. Zo weet u altijd zeker dat u geholpen wordt.

regiobank