Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Bedrijfsverzekering Groningen

Wanneer u een eigen bedrijf heeft is het belangrijk om de verzekeringen voor uw onderneming goed te regelen. Bent u op zoek naar betrouwbare bedrijfsverzekering Groningen dan kunt u hiervoor terecht bij Assurantiekantoor Hoeksema en Zn. Wij staan voor u klaar als u het verzekeringspakket voor uw onderneming wilt aanpassen, aanvullen of voor het eerst aanvragen. U kunt hierbij denken aan bedrijfsaansprakelijkheid of het verzekeren van uw wagenpark. Mar ook bedrijfsmiddelen en bedrijfsactiviteiten kunnen worden verzekerd. Met een goede verzekering voorkomt u problemen als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen. 

Een veilig gevoel met goede bedrijfsverzekering Groningen

Het is belangrijk om uw bedrijf goed te verzekeren tegen mogelijke risico’s. Doet u dit niet dan bestaat de kans dat u voor hoge kosten komt te staan wanneer er sprake is van onvoorziene omstandigheden waarvoor u verantwoordelijk bent. Wij helpen u graag met het samenstellen van een verzekeringspakket dat past bij uw branche en bedrijfsvoering. Oververzekeren is niet nodig, maar goed verzekerd zijn geeft u de zekerheid van onbezorgd kunnen ondernemen. Laat u hierover dus geheel vrijblijvend door ons adviseren.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend worden geïnformeerd over de mogelijkheden voor een bedrijfsverzekering? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website of e-mail info@asshoeksema.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Marum, telefoonnummer 0594 – 644 121 of in Grootegast, telefoonnummer 0594 - 612 176.Wij helpen u graag met een verzekeringspakket op maat dat perfect aansluit bij uw wensen. 

 

regiobank