Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Assurantiekantoor Groningen

Een zorgvuldige verwerking van uw administratie, daar zorgen wij voor bij assurantiekantoor Hoeksema. Wanneer u in Groningen op zoek bent naar een nauwkeurig assurantiekantoor dat deze - vaak vervelende - administratieve taken voor u uit handen neemt, dan bent u bij ons aan het juiste adres op ons kantoor in Grootegast. Ons team biedt u door middel van jarenlange ervaring zowel hulp bij uw privé- als bedrijfsadministratie. Wij zijn een klein team, maar allen deskundig in ons vakgebied. Door een intensieve samenwerking kunnen wij u van een uitstekende service voorzien. 

Een betrouwbaar assurantiekantoor in Groningen

Op assurantiekantoor Hoeksema kunt u vertrouwen. Wij helpen u in Groningen verder met allerlei administratieve taken en geven u met genoegen een betrouwbaar advies. Deskundigheid staat bij ons voorop; ons ervaren en gedreven team kan u dan ook verder helpen met een grote hoeveelheid administratieve klussen. Samen staan wij voor u klaar, Persoonlijke contact met onze klanten vinden wij daarnaast erg belangrijk; een band met u opbouwen, dat doen we bij assurantiekantoor Hoeksema graag. Wij brengen graag overzicht aan in uw boekhouding en helpen u met al uw vragen over uw administratie.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan

Bij assurantiekantoor Hoeksema staan we voor u klaar! Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Een offerte vraagt u eenvoudig aan op onze website. U kunt ons altijd bellen op het nummer 0594-612 176 of even snel een e-mail sturen naar info@asshoeksema.nl. Ook bent u van harte welkom op onze vestiging aan Hoflaan 1 in Grootegast. Wij zijn u met alle plezier van dienst. 

regiobank