Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Nut van het inschakelen van een assurantieadviseur in Groningen 

Heeft u al eens overwogen om de hulp van een assurantieadviseur in Groningen in te schakelen? Een assurantieadviseur is werkzaam voor een assurantiekantoor, waar men u adviseert over verschillende soorten verzekeringen. Zo kan een assurantieadviseur u meer vertellen over hetgeen een bepaald type verzekering dekt, kan een adviseur met u meekijken naar een geschikte verzekering voor uw situatie, enzovoorts. Zowel voor particulieren, als voor zakelijke partijen blijkt het afsluiten van de juiste verzekeringen doorgaans een hele opgave te zijn. Door een assurantieadviseur in Groningen in te schakelen wordt dit makkelijker! 

Assurantieadviseur in Groningen helpt particulieren en ondernemers 

De adviseurs van Assurantiekantoor Hoeksema helpen zowel particulieren, als ondernemers. Voor ondernemers kan het interessant zijn om advies te krijgen over een aansprakelijkheids-, WEGAM- en rechtsbijstandsverzekering. Ook een verzekering voor vervoersmiddelen van uw organisatie kan het overwegen waard zijn. Particulieren worden door onze adviseurs voorzien van advies over verzekeringen voor vervoersmiddelen, hun inboedel en woning, een aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering, enzovoorts. 

Meteen een assurantieadviseur in Groningen inschakelen 

Twijfelt u ook aan de dekking van uw huidige verzekeringen? Wacht niet te lang, maar laat u direct door een van onze assurantieadviseurs in Groningen adviseren. Zo weet u zeker dat u bij een brand, inbraak of ongeluk over de juiste verzekeringen beschikt om niet tegen hoge kosten aan te lopen. Over welk type verzekeringen zou u zich graag willen laten adviseren door onze assurantieadviseurs? Wij zijn zowel telefonisch als per mail te bereiken om uw vragen over verzekeringen te beantwoorden. 

regiobank