Grootegast:
RegioBank
Marktplein 9
9861 JA Grootegast
(0594) 612176
Marum:
RegioBank
Raadhuisstraat 15
9363 CB Marum
(0594) 644121
slider

Persoonlijke assurantieadvies in Groningen en omgeving 

Voorkom financiële tegenvallers, door u goed te verzekeren! Het is niet voor niets, dat men in Nederland verplicht is om een zorgverzekering af te sluiten. Met een zorgverzekering beschermt u zichzelf tegen de hoge kosten van medische hulp bij een huisarts of in het ziekenhuis. Ook een autoverzekering is verplicht, wanneer u met de auto een openbare weg betreedt. Zonder autoverzekering zou u bij een ongeluk zelf opdraaien voor de herstelkosten aan andermans voertuig. Het is echter niet altijd even gemakkelijk om een geschikte verzekering te vinden. Wij bieden u persoonlijk assurantieadvies in Groningen en omgeving aan. 

Assurantieadvies in Groningen helpt u verder 

Tijdens een persoonlijk gesprek beoordelen we op welke punten u zich beter zou kunnen laten verzekeren. Ook leggen we hierbij verschillende mogelijkheden aan u voor! Welke verzekering past bij uw situatie? Is het verstandig om een aanvullende verzekering af te sluiten? Enzovoorts. Andersom kan het ook voorkomen, dat u juist een te uitgebreide verzekering afgesloten heeft. Mogelijk bent u op bepaalde punten dubbel gedekt! Ook hier kunnen we u assurantieadvies in Groningen geven. Het voorkomt onnodig hoge maandlasten. 

Zakelijke assurantieadvies in Groningen

Naast de hulp die wij bieden aan particulieren, zijn ook zakelijke partijen welkom voor passend assurantieadvies in Groningen. Wij helpen zakelijke partijen bij het inschatten van risico’s en het afdekken van deze zakelijke risico’s met een passende verzekering. Zo kunt u zich onbezorgd bezighouden met hetgeen wat echter belangrijk is, namelijk: het ondernemen! Neem vrijblijvend contact met ons op, om een gesprek met een van onze assurantieadviseurs in te plannen. 

regiobank